Om oss

Situationer som uppstår i familjelivet och hur vi som föräldrar, utan att vara pedagoger, skulle kunna få hjälp med att kommunicera med våra barn, fick Pretty Tales Posters att se dagens ljus. Vår grundare Katarina som jobbar som grafisk formgivare till vardags designade de första pedagogiska affischerna 2023 utifrån de behov, som diskuterades bland vänner och bekanta.

Med avstamp i att som förälder ibland känna sig otillräcklig i att kunna prata med och hjälpa sina barn, när allt annat i livet tar tid, vill vi ge råd och tips genom visuella hjälpmedel. I vårt utbud av pedagogiska posters hittar du därför de ämnen, som barn från en tidig ålder intresserar sig för. Här får du tips, råd och hjälp med att hitta konversationsstartare. Vilka följdfrågor kan vi ställa för att göra det lättare för barn att förstå?  

Senare samma år anslöt Rebecca Svensson som är leg. psykolog, under specialistutbildning i neuropsykologi. Hon har bakgrund inom Barn- och ungdomspsykiatrin och främst arbetat med neuropsykiatriska funktionsvariationer, men även mycket med behandling. Just nu arbetar hon med blivande och nyblivna föräldrar, för att stötta upp i de utmaningar som finns då. Rebecca brinner för att hjälpa barn att utvecklas och få nå sina mål, och därigenom stärka självkänslan. 

Läs mer om Rebecca här!